Xarxes Socials

Taller Ús i Abús de les Xarxes Socials

Taller dirigit a professionals i familiars de persones amb TEA. Però també útil per a persones NT! (Neuro Típiques) Els adolescents i pre-adolescents, actualment i degut a causes diverses (agreujat per la pandèmia), utilitzen sovint en excés els dispositius electrònics i les Xarxes Socials. Quins riscos té? Com ho podem Gestionar? Aquest taller ens donarà eines, idees i opcions per pactar i reconduir algunes de les conductes que es presenten tant a casa com a l'escola.

  • Introducció
  • Context actual de les TIC i les xarxes socials
  • Característiques de les TIC
  • Beneficis per les persones amb TEA
  • Riscos i perills en l'ús de les xarxes socials
  • Estratègies i recursos per a la gestió dels dispositius electrònics.

Expert: Àlex Escolà

Psicòleg general sanitari especialitzat en TEA. Treballa al Centre IDAPP de Barcelona i compagina la pràctica clínica amb la docència al Màster de psicologia infanto juvenil (UOC), així com al curs "Aplicaciones móviles y otras tecnologías para personas con TEA" (UAM). També col·labora a altres formacions sobre el TEA a través de diferents institucions com Fundación Orange o Blanquerna. Autor i director del projecte AutisMIND, una app per desenvolupar la Teoria de la Ment i la cognició social en infants amb TEA.

[https://youtu.be/ywUhaQj-83I]

Inscripciones

Data: Dissabte 06 Novembre 2021 Horari: de 10:00h a 12:00h
A través de la plataforma Zoom

Gratuït

Inscriu-te!

  • Psicòleg general sanitari especialitzat en TEA. Treballa al Centre IDAPP de Barcelona i compagina la pràctica clínica amb la docència al Màster de psicologia infanto juvenil (UOC), així com al curs "Aplicaciones móviles y otras tecnologías para personas con TEA" (UAM). També col·labora a altres formacions sobre el TEA a través de diferents institucions com Fundación Orange o Blanquerna. Autor i director del projecte AutisMIND, una app per desenvolupar la Teoria de la Ment i la cognició social en infants amb TEA.


Organitzadors

Càtedra Autisme

Patrons de la Càtedra

Ajuntament Castell Platja-d'Aro ViuAutisme Rotary Universitat de Girona